k2 kívül magyar verzió

by

in

Amióta visszetértem a k2-höz belevágtam egy nekem tetsző magyarítás összedobásába. A hivatalos változatot azért nem tettem fel, mert már nagyon hozzá vagyok szokva az angol kezelőfelülethez. Anno ezért is tettem össze a félmagyarított wordpresst, amiben csak a hónap/nap nevek kerültek átírásra.

Most van félmagyar k2, azaz az admin felületen kívüli rész (szinte) mindenütt magyar. Nem szöveghű, de már lassan kész. Megy a k2 fül alá is letöltés link, de ide is kiteszem, hátha érdekel valakit még rajtam kívül is:

Ezt be a k2 install gyökerébe:
http://k2.kobak.org;/hu_HU/kivul/hu_HU.mo;hu_HU.mo;

Ezzel pedig testre szabhatod Magadnak a fordítást:
http://k2.kobak.org;/hu_HU/kivul/hu_HU.po;hu_HU.po;


Comments

5 responses to “k2 kívül magyar verzió”

  1. ez a legújabb rilíz, ugye? 🙂 köszi, már nagyon hiányzott…

  2. ritkaszem Avatar
    ritkaszem

    Üdv!
    Szerinted kb. hol keressem a hibát, ha a 3hasábos dizájn oldalsávjai teljesen átalakulnak, ha fölteszem a fordítást? (Az egyik megszűnik létezni, a másik meg kb. alapértelmezettre áll át.)

  3. wow it works great job!

    greetings
    joe

  4. [quote comment=”44353″]Üdv!
    Szerinted kb. hol keressem a hibát, ha a 3hasábos dizájn oldalsávjai teljesen átalakulnak, ha fölteszem a fordítást? (Az egyik megszűnik létezni, a másik meg kb. alapértelmezettre áll át.)[/quote]

    Tudsz adni linket? Megnézném, mert elméletileg nem túrtam bele semmi classba, id-be. PErsze lehet, hogy mégis…

  5. ritkaszem Avatar
    ritkaszem

    Megoldódott. Widgetekkel oldottam meg a sidebart és nem a k2-vel, így stabil lett – szóval valószínűleg minden rendben, csak én pánikoltam.
    Amúgy:
    http://www.starskyjazz.hu